(+44) 744 994 8082 contact@djzeno.com

Acadelia Londra O2 Arena

  • Start : 2018/11/25 18:00
  • End : 2018/11/25 23:00

ACADELIA – un show cu meniu curajos pe 25 Noiembrie, la indigo at O2 Arena
CONCEPT: Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de zmeură și niște sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce.

IN DESCHIDERE & AFTER PARTY: ZENO & MARIAN FLOREA

CÂND? 25 Noiembrie 2018
UNDE? Indigo at O2 Arena,Londra

ATENȚIE! Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ului artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.
POFTĂ BUNĂ!

BILETE: Biletele se gasesc in vanzare curand pe www.roukmedia.com si site-ul O2 Indigo Arena. De asemenea, există opțiunea achiziționării de bilete Meet and Greet Delia (doar de pe site-ul www.roukmedia.com). Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat față de prețul de bilet pentru participare la concert. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanții să aibă ahiziționat și un bilet la concertul Acadelia. Pe lângă accesul la meet & greet cumpărătorii acestei categorii de preț primesc și un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition și poză cu autograf.

Înainte sa Achiziționați biletele citiți cu atenție următoarele aspecte :

  1. Accesul copiilor sub 4 ani este strict interzis
  2. Copii sub 14 ani trebuie sa fie însoțiți de un adult iar biletele se pot cumpara DOAR la categoria Balcony Seated sau Kings Row (ViP)
  3. Biletele cumparate nu pot fi anulate decât in cazuri de forta majora (veți primi înapoi suma integrala) dar pot fi revândute,la valoarea inițială .In cazul in care biletele se vor vinde la suprapreț acestea vor fi anulate fără restituirea sumei plătite inițial.
  4. Atunci când cumpărați de pe site-ul www.roukmedia.com veți primi automat pe adresa de email un cod de bare ,iar cu acesta va puteți prezenta in ziua spectacolului la Box Office ul arenei O2(care va fi deschis cu 2 ore înaintea începerii spectacolului) pentru colectarea biletelor fizice necesare accesului in sala.In funcție de categoria aleasa veti primi biletul pe care va scrie numărul exact al locului dumneavoastră(valabil doar la categoria Balcony seated sau Kings Row-Vip)
  5. Dacă veți achiziționa din timp vom încerca sa va trimitem biletele prin posta de aceea va rugam sa completați corect adresa .
  6. Accesul in sala se va face cu 1 ora înaintea începerii spectacolului
  7. Biletele pentru acest spectacol sunt puse in vanzare si pe site-ul O2 Arena.
DjZeno Comments closed 215 Views
Share:
Acebeat

You can listen and download my music and albums, where you will find all my tracks, on YouTube, MixCloud, SoundCloud, Instagram or Facebook.

Quick Contact

My Contacts